E tam, ja znam wiele osób, które wróciły i nie narzekają. Tutaj jest trochę info., porad i wskazówek, które mogą być pomocne w poukładaniu sobie wszystkiego w tej polskiej rzeczywistości: www.powroty.pl
Kochani po co emigrowc z chlebem do innego kraju na poniewierke ,jak tu w Polsce można zyc dobrze godnie ,
ja nie mogę narzekac wiedzie mi sie dobrze ,dzieki marketingom ,każdy może wiec zapraszam na swoją stronke a sami się przekonacie ze pieniadze można zarabiac siedząc w domu
Zapraszam do współpracy i zarabiania z Pro$ument Club - Money Cycler. To nowość i ogromne możliwości finansowe.
To Projekt , który pozwala zarabiać pieniadze kazdej osobie ,. Tu zawsze sie zarabia.
Jezeli chcesz zwiekszyć swoje dochody polecaj ten Club swoim znajomym.Oferta pewna i sprawdzona.
Witam Interesuje się stylem zycia, gospodarką, biznesem,
Jestem ciekawy co robicie tam gdzie jesteście
Jestem w Kanadzie
www.eliksirmlodosci.ocom.pl
Jest calkiem OK. Jedyna naprawde irytujaca rzecza jest fatalna - na ogol - pogoda. No coz... nikt nie ma na to wplywu.
Rysiek! Przyjezdzaj do mnie! U mnie slonce lsni bezczelnie prawie przez caly rok
W Skandynawii zyje sie dobrze,a polonia jest tak duza ,ze czasem wydaje sie ,ze zyje sie w Polsce !
www.emigracjadokanady.net
Zle mi się zyje. Nie potrafie sie odanalezc w Polskiej rzeczywistosci po powrocie z Irlandii. Chyba trzeba bedzie wyemigrowac znowu.
Kochani po co emigrowc z chlebem do innego kraju na poniewierke ,jak tu w Polsce można zyc dobrze godnie ,
ja nie mogę narzekac wiedzie mi sie dobrze ,dzieki marketingom ,każdy może wiec zapraszam na swoją stronke a sami się przekonacie ze pieniadze można zarabiac siedząc w domu
Zapraszam do współpracy i zarabiania z Pro$ument Club - Money Cycler. To nowość i ogromne możliwości finansowe.
To Projekt , który pozwala zarabiać pieniadze kazdej osobie ,. Tu zawsze sie zarabia.
Jezeli chcesz zwiekszyć swoje dochody polecaj ten Club swoim znajomym.Oferta pewna i sprawdzona.
http://www.prosumentclub.eu/cfs?katrin
mail ; katarzyna.grzesiuk1976@gmail.com