A wiec Krystian? to jest pytanie serio i dotyczace nas wszystkich,. tylko watek nie ten...dotyczy funkcjonowania tej strony.................gdzie moge sie zapytac????
Aaaaaaaaaaaa, Wy jestescie wszyscy fajni....kazdy chce byc przyjety do grony ludzi...i czasami pokazuje ta potrzebe w rozne sposoby....czasami dziwne, czasami normalne...zarozumiale lub mile...czasami ma potrzeby wywyzszac sie jezeli nie wierzy w Siebie majac kompleksy....i nie popieram tego ani nie usprawiedliwiam nikogo, ale mysle ze ogolnie ludzie cenia szczerosc i otwartosc wiec najlepiej byc soba:))). Osobiscie lubie czytac komentarze od ludzi szczerych bez wzgledu na temat.
Nie ma sprawy Kasiu,to moze wymieszamy troche Itali z Irlandia i bedzie w sam raz.Ja dam troche slonca a Ty troszke deszczu, bo tego tutaj w lecie brakuje
a wiec sprobuje sobie to przetlumaczyc....tyle ze Wloski ktory znam jest z kilku plyt CD....tak ze prosze sie nie smiac :)
"Ja nie jestem teraz glodna, cos tam jadlam cos tam, mam pytanie, mozna?"
??
mozesz zapytac pod Sekcja "Uwagi, Wskazowki i Sugestie"
www.polacynaswiecie.com/forum/categories/
Aaaaaaaaaaaa, Wy jestescie wszyscy fajni....kazdy chce byc przyjety do grony ludzi...i czasami pokazuje ta potrzebe w rozne sposoby....czasami dziwne, czasami normalne...zarozumiale lub mile...czasami ma potrzeby wywyzszac sie jezeli nie wierzy w Siebie majac kompleksy....i nie popieram tego ani nie usprawiedliwiam nikogo, ale mysle ze ogolnie ludzie cenia szczerosc i otwartosc wiec najlepiej byc soba:))). Osobiscie lubie czytac komentarze od ludzi szczerych bez wzgledu na temat.
"Chcialbym byc soba, chcialbym byc soba wreszcie, Chcialbym byc soba, chcialbym byc soba jeszcze....."
Brawo za odwage....
Szkoda, ze jestem w najglebszym snie jak Wy tu siedzicie i dyskutujecie. Ze mnie straszny spioch.
A co do Irlandii..deszcz tez jest ladny, mysle ze z Italia by sie zrownowazyly.
..i powstanie tęcza))