Kategorie
-
Filtr Wątków
Forum
Rozrywka / Scenariusz jak film, muzyka jak do filmu, aktorzy cudni naokoło.. :)
Od 1 do 3 z 3
Od 1 do 3 z 3
Rozrywka / Scenariusz jak film, muzyka jak do filmu, aktorzy cudni naokoło.. :)
Od 1 do 3 z 3
Od 1 do 3 z 3
Witajcie, pozdrawiam Was ogromnie bardzo.
I już mogłabym przepraszać, bo może spam, bo może coś, a może już zapraszać do kupna płyty, która pomoże dzieciom niewidomym, da Wam mnóstwo uśmiechu itd... ale póki co chciałabym powiedzieć, że WARTO. inwestować w siebie, "tracić" czas, działać. nawet charytatywnie :) kiedyś się to zwróci, jeśli będziemy starać się być jak najlepsi w tym, co robimy :)
Nad tym projektem pracowaliśmy długo, ale w tej chwili spokojnie mogę spojrzeć Wam w oczy, proponując płytę, na której:
- możecie usłyszeć świetną grę aktorską Kabaretu Ani Mru Mru, Jerzego Kryszaka, Artura Barcisia, Mirka Zbrojewicza, Marcina Klimczaka i kilku innych Osób oraz piękne na konkurs zaproszenie przedstawione przez Wojciecha Manna, który obok PZN jest patronem honorowym;
- możecie posłuchać popowo-rockowych piosenek Piotra Cugowskiego i Jacka Kotlarskiego;
- możecie wsłuchać się w słowa scenariusza, którego autorem jestem ja i w muzykę, której autorem jest mój Partner.
Wiele możecie :) a chcieć to móc i odwrotnie, mam nadzieję :)
zapraszam naprawdę serdecznie i zapraszam na stronę www.ministerstwousmiechu.pl , gdzie w zakładce Projekty dowiecie się szczegółów.
pozdrawiam Was ciepło i zapraszam do współpracy przy kolejnym tworzonym już projekcie naszej uśmiechniętej historii i do kontaktów i w ogóle do Wszystkiego Najlepszego :)
Iwona Oleksiuk
iwona_pi@onet.pl
www.ministerstwousmiechu.pl
503-035-960
Inwestuje w siebie!
i bardzo słusznie, Piotr :)
czasem jednak miło zauważyć, że prócz własnego nosa jest jeszcze ktoś na tym świecie, a i życie jakieś się toczy :) lub biegnie. lub szura powoli nogami, bo nie widzi.
inwestuj, inwestuj :) z przyjemnością zobaczę tę inwestycję :)
powodzenia i ciepła wiele
Iwona :)