znany jest juz sklad Polakow na dzisiejszy mecz
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Paweł Golański - Wojciech Łobodziński, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski - Euzebiusz Smolarek.
Wygladalo na to ze sie nie starali w 100%. Fakt ze niemiecka druzyna wygladala mocniejsza (no i chuba byla) ale nadal wedlug mnie mogli ssie troche bardziej postara....zobaczymy jak im wyjdzie z Austria i Chorwacja.
Ale nie ma co mowic byl to bardzo ladny mecz tylko niepotrzebny ten glopi 2 gol. Ale co sie zrobi ;( Są jeszcze 2 mecze z Biegającą ale nie myslącą Austrią oraz z Bardzo slabą kondycyjnie chorwacją.
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat naszej reprezentacji i nie tylko w Euro 2008.
NIE MA ZADNEJ DYSKUSJI STARY TYLKO TRZEBA GRAC I WYGRYWAC lol
Pierwsza gra juz jutro........mam nadzieje ze Euro nie bedzie przekupione jak w Grecji :D i Niemcy nie wygraja.......trzymajmy kciuki!
znany jest juz sklad Polakow na dzisiejszy mecz
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Paweł Golański - Wojciech Łobodziński, Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski - Euzebiusz Smolarek.
Marcin ja mialem to zdjecie w opiscie hehe :PP
tak jak myslalem, bez niespodzianek, moglem obstawic ten wynik, bo przewidzialem to w czwartek, dobrze ze Robert odnioal historyczne zwycieztwo :))
No i tak, lepszy wygrywa, jedyna pociecha, że nam Polak wpiep... J.
Wygladalo na to ze sie nie starali w 100%. Fakt ze niemiecka druzyna wygladala mocniejsza (no i chuba byla) ale nadal wedlug mnie mogli ssie troche bardziej postara....zobaczymy jak im wyjdzie z Austria i Chorwacja.
Ale nie ma co mowic byl to bardzo ladny mecz tylko niepotrzebny ten glopi 2 gol. Ale co sie zrobi ;( Są jeszcze 2 mecze z Biegającą ale nie myslącą Austrią oraz z Bardzo slabą kondycyjnie chorwacją.
Podo(L)ski Rules !!!