Hot Discussions
Entertainment / POLACY DO BOJU!!! EURO2008
1 to 10 of 17
Polska vs.Niemcy juz w Niedziele!!!!!!
Gdzie sie spotykamy? Cala grupa chce ogladac? Musimy u kogos zaimprezowac chyba!
...napewno!!!!.cos sie wymysli.....mecz bedzie historyczny.....2:45 pm czasu w Toronto
no to moze sie wszyscy u kogos umowimy....piweczko....grill....i mecz.
......Zapraszamy chetnych kibicow z okolic Toronto na mecz....!!! Kto: Polska Niemcy Kiedy: Niedziela Czerwiec 8, 2:45pm Gdzie: Do ustalenia...
Mozemy umnie ale musicie mi dac znac na 100% bo bede musial grilla przygotowac :)
POLSKA # 1
PS>
Mam nadzieje ze beda grac jak najlepsza druzyna polskiej ligi czyli WISLA KRAKOW lol Jak tak to mysle ze mamy szanse :)
BIALA GWIAZDA GOROM !!! LOWCY ZYDOW !!! lol
Narka
Stawiam na Naszych, 6-1-- czyli za 100 mozesz wygrac 600. Moze zaszaleje i postawie tysiaka...a moze jednak nie ;)
A propos, chetnie zapraszam do siebie.
Polska vs.Niemcy juz w Niedziele!!!!!!
Gdzie sie spotykamy? Cala grupa chce ogladac? Musimy u kogos zaimprezowac chyba!
...napewno!!!!.cos sie wymysli.....mecz bedzie historyczny.....2:45 pm czasu w Toronto
no to moze sie wszyscy u kogos umowimy....piweczko....grill....i mecz.
......Zapraszamy chetnych kibicow z okolic Toronto na mecz....!!!
Kto: Polska Niemcy
Kiedy: Niedziela Czerwiec 8, 2:45pm
Gdzie: Do ustalenia...
Mozemy umnie ale musicie mi dac znac na 100% bo bede musial grilla przygotowac :)
POLSKA # 1
PS>
Mam nadzieje ze beda grac jak najlepsza druzyna polskiej ligi czyli WISLA KRAKOW lol Jak tak to mysle ze mamy szanse :)
BIALA GWIAZDA GOROM !!! LOWCY ZYDOW !!! lol
Narka
Stawiam na Naszych, 6-1-- czyli za 100 mozesz wygrac 600. Moze zaszaleje i postawie tysiaka...a moze jednak nie ;)
A propos, chetnie zapraszam do siebie.