na jakiejs mocno zakrapianej imprezie,ktos puscil plote ze pod wanna jest skarb,no jak zawsze w takich sytuacjach,ludzie sa bardzo podatni na sugestie i poszli tam z tluczkami do miesa z mlotkami ktos znalazl lom,przesuneli wanne zaczeli naparzac w podloge,juz po dluzszej chwili ladowania w podloge przebili sie do sasiada...ktory czekal na nich tam zwabiony dziwnymi dzwiekami..."pracujacy"popatrzyli na niego i wyskoczyli do niego z tekstem...
Małżonka czyta artykuł w gazecie i dzieli się z mężem zawartą tam informacją:
- Słuchaj, tu jest napisane, że dobry seks zaczyna się w głowie...
Mąż na to z nieukrywaną satysfakcją:
Widzisz, a ty ciągle upierasz się, że "do buzi nie, do buzi nie..."!
Rosyjscy naukowcy po wielu latach badań ustalili, że gdyby całą wodę ze wszystkich oceanów, mórz, jezior, rzek, stawów, strumyków i wodę zawartą w atmosferze wpuścić do rurki o średnicy 1 cm, to ta rurka musiałaby mieć taką długość, że ja pierdole.
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.
- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.
- A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!
A Jasio krzyczy:
- Super tatko, super! W......aj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
na jakiejs mocno zakrapianej imprezie,ktos puscil plote ze pod wanna jest skarb,no jak zawsze w takich sytuacjach,ludzie sa bardzo podatni na sugestie i poszli tam z tluczkami do miesa z mlotkami ktos znalazl lom,przesuneli wanne zaczeli naparzac w podloge,juz po dluzszej chwili ladowania w podloge przebili sie do sasiada...ktory czekal na nich tam zwabiony dziwnymi dzwiekami..."pracujacy"popatrzyli na niego i wyskoczyli do niego z tekstem...
-Oddawaj skarb K...rwo
Rosyjscy naukowcy po wielu latach badań ustalili, że gdyby całą wodę ze wszystkich oceanów, mórz, jezior, rzek, stawów, strumyków i wodę zawartą w atmosferze wpuścić do rurki o średnicy 1 cm, to ta rurka musiałaby mieć taką długość, że ja pierdole.
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.
- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.
- A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!
A Jasio krzyczy:
- Super tatko, super! W......aj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
Podawanie wysokości pensji w wartości brutto jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem.
Ona: Wiesz ... Jesteś kiepskim kochankiem....
on: Skąd możesz to wiedzieć? Po 30 sekundach?!