Kategorie

Forum

Generalne / Czy tak musi być?

Od 1 do 10 z 11

1.  

Ludzie grający główne role w tym filmie to idioci! Dlaczego tak jest? Czy te zwierzęta muszą cierpieć? Co o tym sądzicie?

2.  

Podpisuje sie pod tym dwoma rekami. takich ludzi powinni zamykac w wiezieniu! Z tego co wiem, to w Europie foki sa pod scisla ochrona i tak powinno byc.

3.  

To jest conajmniej straszne

4.  

Zycie czasami jest brutalna ale to jest straszne i okrutne zabijac tylko dla skory...

5.  

Może to się wyda dziwne, ale ci ludzie z tego żyją, taka jest ich praca.

6.  

Widziałam to już w telewizji. Okropieństwo!

7.  
    Łukasz Grajewski:

Może to się wyda dziwne, ale ci ludzie z tego żyją, taka jest ich praca.

Powinni sobie inna prace znalezc. Ciekawie ja by sie czuli jak by ich ganiali z siekierami.

8.  

Masakra, jak można tak traktować BEZBRONNE zwierzęta? Najgorszy jest fakt, że nie możemy nic zrobić, by to powstrzymać! Nie kupować futer z foczych skór!

9.  

I Bóg stworzył bestię.

10.  

A wiec wczoraj porozmawialem z kilkoma osobami z pracy no i dowiedzialem sie ze fok w Kanadzie jest za duzo i od kad Kanada jest panstwem populacja fok zawsze byla pod kontrolom. By chyba krotki okres kiedy fok nie wybijano, ale mialo to podobno bardzo negatywny efekt na ekosysytem i populacje ryb w szczegolnosic. Podobno foki wyjadaja wszystkie ryby. Strasznie to wyglada ale byl bym chyba hipokryta protestujac to i dalej jedzac jakiekolwiek mieso. Strasznie jest, ale wydaje mi sie ze czlowiek jest winny wszystkiemu negatywnemu co sie dzieje w swiecie zwierzat.

Od 1 do 10 z 11

RSS Feeds