mysle o tym co mnie spotka przez caly dzien, mysle o fajnej dziewczynie, ktora poznalem jakis czas temu, o tym jak sie usmiecha, o wakacjach ktorych nie mam, o szczesciu
Sprawdzilem i troche sie ucieszylem, ale tylko na moment, bo ktos jest starszy ode mnie, ale 50-tka to wcale nie jest pozytywny wynik. Nawet Magda nas tu podgryza tymi tancami z dziadkami. Mysle w tej chwili o wrozce-czarodziejce, ktora by wrocila lata mlode nam.
Marek , najlepsz zyczenia zwiazane z ta staroscia i zapraszam na malutkiego. Przez miesiac jestem slomianym wdowcem.
O tym zeby moj mąż sie wreszcze zwlókł z łóżka
mysle o tym co mnie spotka przez caly dzien, mysle o fajnej dziewczynie, ktora poznalem jakis czas temu, o tym jak sie usmiecha, o wakacjach ktorych nie mam, o szczesciu
O wyjsciu do pracy
No i zeby w koncu ameryka dala Polsce ta tarcze.
Kiedys w Polsce w szkolach byly obowiazkowe.
Dobre porownanie, ale czasy sie zmienily i tarcze juz nie sa obowiazkowe. Ja mysle jak bardzo jestem stary- jutro moje urodziny......
O Haagen-Dazs lodach, mmmmm!
Sprawdzilem i troche sie ucieszylem, ale tylko na moment, bo ktos jest starszy ode mnie, ale 50-tka to wcale nie jest pozytywny wynik. Nawet Magda nas tu podgryza tymi tancami z dziadkami. Mysle w tej chwili o wrozce-czarodziejce, ktora by wrocila lata mlode nam.
Marek , najlepsz zyczenia zwiazane z ta staroscia i zapraszam na malutkiego. Przez miesiac jestem slomianym wdowcem.
Hehe, ale naprawde tancze z dziadkami...moj partner to ma ponad 70 lat...:)
Dzieki serdeczne, jak Magda tez bedzie i zatanczy z nami.......................
Nie ma szans. Magda startuje od 70-tki wzwyz. Chociaz razem to mamy ponad setke, a to jest bardzo dobry wynik.
Magda, co Ty na to?