Hot Discussions
Entertainment / O czym teraz myślisz?
1 to 10 of 118
Piwo i kiełbasa przy ognisku ze znajomymi.....ahhhhhhhhhh
goracy bialy piasek, krystaliczna woda oceanu indyjskiegio, drink z parasolka i masaz (nie tylko plecow :P) ech...
milo powspominac przed pojsciem do pracy :]
A ja myślę o tym o czym Wy myślicie i o deszczu do dwóch tygodni. Wiem, Marcin nie pisz jako następny że ja wariat i czekam na deszcz w Irlandii, czekam na nowo posiany trawnik w ogródku bo mi mało zielono
teraz mysle sobie o weekendzie, i moze nareszcie sobie troche odpoczne.
O Ksieciu na bialym koniu:);))))
....i o tym ze Roger Federer przegral Roger's Cup w Toronto i go nie zobacze:((((
jak dobrze by smakowal hamburger z serem i bekonem i poutine na boku, zamiast tego kurczaka z ta trawa co teraz jem...ahhhhhhhhh
Najpierw sprawdze super 7, pozniej pomysle.
Sprawdzilem, a ta trawa Krystian nie jest taka zla.
Piwo i kiełbasa przy ognisku ze znajomymi.....ahhhhhhhhhh
goracy bialy piasek, krystaliczna woda oceanu indyjskiegio, drink z parasolka i masaz (nie tylko plecow :P) ech...
milo powspominac przed pojsciem do pracy :]
A ja myślę o tym o czym Wy myślicie i o deszczu do dwóch tygodni. Wiem, Marcin nie pisz jako następny że ja wariat i czekam na deszcz w Irlandii, czekam na nowo posiany trawnik w ogródku bo mi mało zielono
teraz mysle sobie o weekendzie, i moze nareszcie sobie troche odpoczne.
O Ksieciu na bialym koniu:);))))
....i o tym ze Roger Federer przegral Roger's Cup w Toronto i go nie zobacze:((((
jak dobrze by smakowal hamburger z serem i bekonem i poutine na boku, zamiast tego kurczaka z ta trawa co teraz jem...ahhhhhhhhh
Najpierw sprawdze super 7, pozniej pomysle.
Sprawdzilem, a ta trawa Krystian nie jest taka zla.