No tak,forum powazne,spokojne a tu raptem wpadla baba z piekla rodem i wrzeszczy na wszystkich.Ale juz sie poprawilam i przyrzekam solennie, nigdy wiecej na nikogo nie podniose glosu.Od tej pory bede milutka,sympatyczna,wrecz ociekajaca miodem......Moze byc?
W sumie masz rację, podziękowania dla Jurka :) Ale dlaczego teraz wytrzymujesz to nie pojmuję, przecież tylko ja dawałem głowę, a tu sprawa już jasna :)
W sumie masz rację, podziękowania dla Jurka :) Ale dlaczego teraz wytrzymujesz to nie pojmuję, przecież tylko ja dawałem głowę, a tu sprawa już jasna :)
Marek,litości.... Ja też musze czasami się wyciszyć...Dwa dni wolne,słońce,plaża,morze.....realizowałam moje marzenie i smażyłam sie na leżaczku
Zapraszamy do lektury i wspoltworzenia nowego polonijnego portalu www.polarityinternational.com. Piszemy o Was, dla Was, a co
najwazniejsze-z Wami. Serdecznie zapraszamy.
No nie, tak cała to nie, umówmy się że tak tylko od pasa w górę lub w dół, jak wolisz, ok?
O tak, tygrysa z koala, wyjelas mi to prosto z ust, to taka rownowaga doskonala :)
Zawsze jest milo przyjac podziekowania, choc pracuja obydwie moje bruzdy, to i tak nie wiem dlaczego.
A moze tu chodzi o Jurka bis.
Ela jak dzisiaj samopoczucie?
Marek,litości.... Ja też musze czasami się wyciszyć...Dwa dni wolne,słońce,plaża,morze.....realizowałam moje marzenie i smażyłam sie na leżaczku
Jak narazie zaden inny Jurek sie nie pojawil,tak wiec podziekowania byly dla ciebie
A Ela samopoczucie ma jak zawsze wspaniale.....no prawie zawsze
I nie nadwyręzaj swoich bruzd -bo jak zastrajkuja???????
Zapraszamy do lektury i wspoltworzenia nowego polonijnego portalu
www.polarityinternational.com. Piszemy o Was, dla Was, a co
najwazniejsze-z Wami. Serdecznie zapraszamy.