Categories

Forum

Sport / Team Canada Swiatowe Igrzyska Polnijne Torun 2009

1 to 10 of 13

1.  

Wszystkich chetnych Kanadyjczykow do startu lub tylko wyjazdu na Swiatowe Igrzyska Polonijne 1-9 sierpien Torun 2009 goraco zapraszamy. Wkrotce wiecej info.

• Maria Z CommentAuthorMaria Z
    • CommentTimeJun 15th 2008

Widzialam Pana zdjecia, bardzo ciekawe.  Chyba kilka razy przegladalam bo tak mi sie spodobaly, hehe.  Na czym to wszystko polega?  To jest jakas druzyna z Kanady?  Bo widzialam na zdjeciach plywanie i siatkowke.  Pozdrawiam i powodzenia!

2.  

Polega to przedewszystkim na fantastycznej zabawie przeplatanej mnie lub bardziej profesjonalnym sportem w wykonaniu Polakow od Argentyny poprzez RPA a na uzbekistanie skonczywszy. Dyscypliny sportowe min.

Plywanie, siatkowka +plazowa, pilka nozna, koszykowka, LA, bowling, duathlon,skateboard, golf, strzelectwo, kolarstwo, hokej na trawie, wedkarstwo, kajakarstwo itp.

Ja min. zajmuje sie org. ekipy kanadyjskiej. Zapraszamy.

3.  

Ja bym z wielka checia w golfa pogral.......moze dobry nie jestem, ale pogral bym :)

4.  

A ja w Pokera...

5.  
    Piotr Sarosiek:

A ja w Pokera...

rozbieranego?  

6.  

Nie wiem czy Was zaskocze, ale wszystkie wspomniane dyscypliny sa rozgrywane  tylko w roznych okolicznosciach tzn. niektore sa dzienne, a niektore nocne. Przy pokerze rozbieranym trzeba sie zastanowic przed sesja co sie ma do zaoferowania, bo pozniej bedzie wstyd.

• Maria Z CommentAuthorMaria Z
    • CommentTimeJun 16th 2008

No wlasnie, gadka to jedno, ale jak przyjdzie do czegos to........;))))

7.  

No dobra Madziu, kiedy gramy?

8.  

Ja moge sedziowac gre....tzn. zeby nikt nieoszukiwal :)

1 to 10 of 13

RSS Feeds