Categories

Forum

Sport / Euro 2008 - oficjalny watek

11 to 20 of 37

1.  
    zwlaszcza poczatek drugiej polowy, byl bardzo dobry w wykonaniu Polakow
  2.  

Wydaje mi sie ze w drugiej polowie grali lepiej, ale nie powiedzial bym ze bardzo dobrze. Wydawalo mi sie ze nie dali z siebie wszystkiego. Mam nadzieje ze nastepne dwie gry beda lepsze.

3.  
    nie wiem skad przekonanie, ze nie dali z siebie wszystkiego, przeciez w ostatnich kilku spotkaniach grali o wiele gorzej, wiec mam wrazenie, ze to co pokazali wczoraj z niemcami to byla ich szczytowa forma jako zespolu
  4.  

Moze i byla "szczytowa" ale nadal wydaje mi sie ze bylo sporo okazji gdzie mogli dobiec do pilki, czy lepiej podac, a wydawalo sie jakby troche od niechcenia to robili.

5.  

p.s. humor mi sie poprawil dzisiaj, bo moja druga ulubiona druzyna po polsce jest Holandia, i wygrali dzisiaj z Wlochami. :D

6.  

.......nastepny mecz juz w Czwartek.......Polska vs. Austria........

JAKI BEDZIE WYNIK GRY:

2:1 Polska

7.  
    jesli mialbym obstawiac, to 1-0 dla naszych, wydaje sie byc w zasiegu
  8.  

1-0 z Austria ........ hmmmm mam nadzieje ze bedzie lepiej, bo z Chorwacja tez musza sobie dac rade.

9.  

Mi cos mecz z Austria Smierdzi wynikime 2-0 albo 2-1 Dla Po[L]ski 

10.  

2-0 dla polski jak nie wiecej. Austria jest najslabszom Druzynom w Euro jak nie bedzie 2-0 albo wiecej nie ma co nawet ogladac trzeciego meczu :) bo to znaczy ze nasi po prostu sa za slabi (boli mnie tak mowic ale trzeba prawde powiedziec)

Damy rady Austri to i trzeci tez wygramy 1-0 i wejdziemy z drugiego miejsca.

Jak do meczu z niemcami to wogule OBRONY nie majom, jak cos sie stylu nie zmieni to jak mowie nawet z austiom nie damy rady.

PS>

Chociaz jak Krystian powiedzial, mi sie chumor poprawil jak ogladalem Wlochow 0-3 mecz az mi sie wesolo zrobilo Lol.

11 to 20 of 37

RSS Feeds