Hej jeszcze mnie nie znacie bo zalogowalam sie dzisiaj, musze przyznac ze podoba mi sie ta stronka pozdrawim wszystkich Polakow na calum swiecie. A jestem z Jasla wojewodztwo podkarpackie
A ja mieszkałem w Jaśle, jedną noc, pod namoitem w okolicach Jasła. Wybraliśmy się z przyjaciółmi w wielką podróż autostopem w Bieszczady, wiele lat temu, fajnie wspominam ten czas i lezajskie piwo .
Witam Marka i Asie jeszcze raz, ja sie urodzilem Jasle, swietne miejsce.....duzo sie zmienilo po ostanich 9-ciu latach......ale fajnie ze dobrze wspominacie to miasto........jak bylem tam 3 tygodnie temu to odbywal sie Miedzynarodowy Festiwal Wina.......Jaslo slynie od wysmielitych "Ice Wines"..........Pozdrawiam wszystkich smakoszy......
Hej jeszcze mnie nie znacie bo zalogowalam sie dzisiaj, musze przyznac ze podoba mi sie ta stronka pozdrawim wszystkich Polakow na calum swiecie. A jestem z Jasla wojewodztwo podkarpackie
Moze znajdzie sie jeszcze ktos z tych okolic Polski??
A ja mieszkałem w Jaśle, jedną noc, pod namoitem w okolicach Jasła. Wybraliśmy się z przyjaciółmi w wielką podróż autostopem w Bieszczady, wiele lat temu, fajnie wspominam ten czas i lezajskie piwo .
Pozdrawiam.
Witam Marka i Asie jeszcze raz, ja sie urodzilem Jasle, swietne miejsce.....duzo sie zmienilo po ostanich 9-ciu latach......ale fajnie ze dobrze wspominacie to miasto........jak bylem tam 3 tygodnie temu to odbywal sie Miedzynarodowy Festiwal Wina.......Jaslo slynie od wysmielitych "Ice Wines"..........Pozdrawiam wszystkich smakoszy......
Heyka !
... nio w Lublinie mieszkam !
Hej. Pochodzę z Kłodawy ( dawne woj. konińskie ), obecne wielkopolskie? Ja do tej pory nie widziałam tutaj nikogo ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich rodaków na emigracjii!!! :):):)
u.r. się w Szczecinie i mieszkałam tam 20 lat a obecnie w Gdyni, mam duży sentyment do tych miast.
Pozdrawiam
Hmmmmmmmmmmm.....ja tez jestem ze Szczecina.............i sentyment mam tylko do tego miasta....
A ja z miasta, gdzie robia najlepsze na swiecie piwo: TYCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamosc , miasto idealne ( przynajmniej takie byly zalozenia fundatora , Jana Zamojskiego ) , teraz tez jest piekne , choc nie tak idealne ....
Pozdrowienia z Toronto , Kanada