Kategorie

Forum

Generalne / The Image of the woman in TV commercials!!!

Od 1 do 10 z 11

1.  
  2.  

Ja tam za bardzo w to nie wieze......mi reklamy nie mowia jak sie ubierac czy co jesc....jak by w reklamie mowili zeby z mostu skakac, to chyba by nie skakali.

3.  

Wierzycie....nie wierzycie......kazdy ma swoje zdanie i moze je wyrazic wypelniajac ankiete. W ten sposob mozecie mi pomoc w badaniach potrzebnych do skonczenia pracy dyplomowej. Czasu zostalo nie wiele dlatego kazdy respondent jest wazny. Ankieta jest w 100% anonimowa a jej wypelnienie zajmuje ok 2 min. Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy mi do tej pory pomogli. Pozdrawiam

Ps. Przedmiotem badan nie jest to co mowia w reklamach, czy skakac z mostu czy nie ale stereotypowy wizerunek kobiet w nich zawarty i wszytko co z tym zwiazane:)

4.  

Prace pisze po angielsku dlatego ankieta jest napisana w jezyku angielskm. Jezli ktos ma ochote mi pomoc a wolalby wypelnic polska wersje jestem w posiadaniu takowej. Wielkie dzieki wszystkim, ktorzy do tej pory wykazali zainteresowanie:)

5.  

Jezeli chcesz to ci pomoge przetlumaczyc to po Angielsku troche lepiej. Niektorych pytan nie moglem za bardzo zrozumiec.....no chyba ze po prostu glupi jestem ;)

6.  

Chetnie skorzystam z cennych uwag. Sprawdzala mi to moja angielska tutorka - stwierdzial ze wszystko jest ok. W kazdym badz razie nie uwazam anglikow za najmadrzejszy narod takze jezeli ktos tu czegos nie rozumi to faktycznie cos jest zle zformulowane.

7.  

powinnas zwolnic tutorke

8.  

Nie da rady, musze sie z nia co tydzien widywac, takie zasady tutaj panuja. Niestety zagranicznych studentow troche zaniedbuja moze dlatego ankiete sprawdzila jak sprawdzila:)

9.  

http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/10475/stereotypowy-wizerunek-kobiety-w-reklamie.html

uaktywnilam polska wersje ankiety i tylko ona jest w tej chwili aktywana, zapraszam do wypelniania:)

10.  

no to wypelnilem.

Od 1 do 10 z 11

RSS Feeds